(placeholder)

Nails by Marco

(placeholder)

De nagelsalon voor handen en voeten

Online afspraak

Online afspraak maken

Nails by Marco heeft een online agenda zodat u 24 uur per dag een behandeling kan reserveren. Ziet u geen geschikte plek stuur dan een Whatsapp naar 06-53798978.

(placeholder)
(placeholder)

Marco:


Na 14 jaar grafisch ontwerper te zijn geweest ben ik per toeval in het nagelvak terecht gekomen. De styliste van mijn vrouw en zus stopte ermee. Dat was de aanleiding om het zelf te gaan doen.


Na een korte introductiecursus in de buurt was mijn interesse duidelijk gewekt en wilde ik een allround opleiding gaan volgen. Na enig vooronderzoek viel mijn keus op CND; dé marktleider in professionele nagelproducten en tevens aanbieder van de beste ondersteuning in de vorm van workshops en opleidingen.


Na verloop van tijd maakte ik kennis met het fenomeen wedstrijdnagels. Dat was een uitdaging. Ik besloot hiervoor wedstrijdtrainingen te gaan volgen. Als extra ben ik bij andere merken gaan trainen om zo breed mogelijk kennis op te doen. Precies anderhalf jaar na mijn eerste salonnagel deed ik mee aan het NK French manicure 2011 waar ik gelijk de eerste plaats heb behaald. Vier maanden later tijdens de tweede wedstrijd, waar ook mijn wedstrijddocent aan meedeed was er een mooie derde plaats.Bij die eerste wedstrijdtrainingen door o.a. Gabriella Kovacs Gabo, heb ik al kennis gemaakt met Crystal Nails.


Klik hier voor een overzicht met alle opleidingen, traningen en erkenningen van Nails by Marco